சிவமயம்
 
Total Member's List of PILLAYAR PATTI [பிள்ளையார்பட்டி கோவில் ] : 3951 Pulluigal
Privu Name Total
  PILLAYAR PATTI [ ] 3951 Pulligal  
Grand Total 3951 Pulligal
Native Town Name Total
  A. MUTHUPATTANAM [ ஆ. முத்துப்பட்டணம் ] 98 Pulligal  
  A.SIRUVAYAL [ அ.சிறுவயல் ] 3 Pulligal  
  A.THEKKUR [ ஆ.தெக்கூர் ] 1 Pulligal  
  AAVINIPPATTI [ ஆவினிப்பட்டி ] 12 Pulligal  
  ALAVAAKKOTTAI [ அலவாக்கோட்டை ] 12 Pulligal  
  AMARAAVATHIPUDUR [ அமராவதிப்புதூர் ] 65 Pulligal  
  ARIMALAM [ அரிமளம் ] 100 Pulligal  
  ATTANGUDI [ ஆத்தங்குடி ] 142 Pulligal  
  CHOCKANATHAPURAM [ சொக்கநாதபுரம் ] 51 Pulligal  
  CHOKKALINGAMPUDUR [ சொக்கலிங்கம்புதூர் ] 3 Pulligal  
  CHOZHAPURAM [ சோழபுரம் ] 7 Pulligal  
  DEVAKOTTAI [ தேவகோட்டை ] 314 Pulligal  
  K. ALAGAPURI [ க. அழகாபுரி ] 3 Pulligal  
  KAALAYAR MANGALAM [ காளையார் மங்களம் ] 1 Pulligal  
  KAANAADUKAATHAAN [ கானாடுகாத்தான் ] 1 Pulligal  
  KADIYAAPATTI [ கடியாப்பட்டி ] 10 Pulligal  
  KALLAL [ கல்லல் ] 21 Pulligal  
  KALLUPPATTI [ கல்லுப்பட்டி ] 44 Pulligal  
  KANDANUR [ கண்டனூர் ] 154 Pulligal  
  KANDARAMAANIKKAM [ கண்டரமாணிக்கம் ] 106 Pulligal  
  KANDAVARAAYANPATTI [ கண்டவராயன்பட்டி ] 81 Pulligal  
  KARAIKUDI [ காரைக்குடி ] 632 Pulligal  
  KARUNKULAM [ கருங்குளம் ] 1 Pulligal  
  KILASEVALPATTI [ கீழச்சிவல்பட்டி] 48 Pulligal  
  KO.LAKSHMIPURAM [ கொ. இலட்சுமிபுரம் ] 4 Pulligal  
  KONAPET [ கோனாபட்டு ] 121 Pulligal  
  KOTHAMANGALAM [ கொத்தமங்கலம் ] 4 Pulligal  
  KOTTAIYUR [ கோட்டையூர் ] 17 Pulligal  
  KULIPIRAI [ குழிபிறை ] 21 Pulligal  
  KURUVIKKONDAANPATTI [ குருவிக்கொண்டான்பட்டி ] 67 Pulligal  
  MAANAGIRI [ மானகிரி ] 3 Pulligal  
  MATHAGUPATTI [ மதகுபட்டி ] 2 Pulligal  
  MELAI SIVAPURI [ மேலைச்சிவபுரி ] 248 Pulligal  
  MITHILAIPPATTI [ மிதிலைப்பட்டி ] 59 Pulligal  
  MURAIYUR [ முறையூர் ] 5 Pulligal  
  NAACHIYARPURAM [ நாச்சியார்புரம் ] 165 Pulligal  
  NACHANDUPATTI [ நற்சாந்துபட்டி ] 259 Pulligal  
  NATTARASANKOTTAI [ நாட்டரசன்கோட்டை ] 112 Pulligal  
  NERKUPPAI [ நெற்குப்பை ] 33 Pulligal  
  P.ALAGAPURI [ பி.அழகாபுரி ] 15 Pulligal  
  PAAGANERI [ பாகனேரி ] 141 Pulligal  
  PALLATTHUR [ பள்ளத்தூர் ] 1 Pulligal  
  PANAIYAPPATTI [ பனையப்பட்டி ] 1 Pulligal  
  PATTAMANGALAM [ பட்டமங்கலம் ] 18 Pulligal  
  PON. PUDUPPATTI [ பொன். புதுப்பட்டி ] 3 Pulligal  
  POOLANKURICHI [ பூலாங்குறிச்சி ] 185 Pulligal  
  PUDU VAYAL [ புதுவயல் ] 1 Pulligal  
  RAYAVARAM [ இராயவரம் ] 8 Pulligal  
  SHANMUGANATHAPURAM [ சண்முகநாதபுரம் ] 14 Pulligal  
  SIRAVAYAL [ சிறாவயல் ] 119 Pulligal  
  SIRUKOODALPATTI [ சிறுகூடல்பட்டி ] 11 Pulligal  
  THANICHAOORANI [ தாணிச்சா ஊரணி ] 6 Pulligal  
  ULAGAMPATTI [ உலகம்பட்டி ] 25 Pulligal  
  VALAYAPATTI [ வலையபட்டி ] 176 Pulligal  
  VEGUPPATTI [ வேகுப்பட்டி ] 196 Pulligal  
  VETRIYOOR [ வெற்றியூர் ] 1 Pulligal  
Grand Total 3951 Pulligal

Given data are for information exchange only. The site or administrators are not responsible for illegal or incorrect information posted.

2009. All rights reserverd by www.nagaratharpulligal.com

Powered @ SPEED Multimedia